Kiwitaartje met kokoscrème

Kiwitaartje met kokoscrème


2 personen

Mmm dit kiwitaartje met kokoscrème zorgt voor een heerlijk zomers gevoel. De bodem is knapperig, ontzettend lekker van smaak en ook goed stevig. De vulling is gemaakt met yoghurt gemaakt van kokosnoot. Het is wat prijzig, maar voor een taartje als deze is dat het zeker waard. Verder is dit heerlijke taartje gemakkelijk om te maken. Top de taartjes af met plakjes kiwi, stukjes amandel, kokossnippers en/of andere dingen die je lekker vindt en smullen maar. Enjoy! 
Tip: zorg dat je de cashewnoten voor gebruik minimaal 3 uur laat weken 

 

Favoriet recept van

  • Irma van Paridon-Prins
  • Kris Timmerman
  • Renate Moerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.