Kiwitaartje met kokoscrème

Kiwitaartje met kokoscrème


Mmm dit kiwitaartje met kokoscrème zorgt voor een heerlijk zomers gevoel. De bodem is knapperig, ontzettend lekker van smaak en ook goed stevig. De vulling is gemaakt met yoghurt gemaakt van kokosnoot. Het is wat prijzig, maar voor een taartje als deze is dat het zeker waard. Verder is dit heerlijke taartje gemakkelijk om te maken. Top de taartjes af met plakjes kiwi, stukjes amandel, kokossnippers en/of andere dingen die je lekker vindt en smullen maar. Enjoy! 
Tip: zorg dat je de cashewnoten voor gebruik minimaal 3 uur laat weken 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Irma van Paridon-Prins
  • Kris Timmerman
  • Renate Moerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.