Knoflook borrelbrood met verse kruiden

Knoflook borrelbrood met verse kruiden. Klinkt heerlijk toch? En deze borrelsnack is hartstikke simpel en snel om te maken. Voor dit knoflook borrelbrood kun je zowel vers of goed afbakbrood gebruiken (bak het brood dan eerst af voordat je het verdere recept volgt). Verder heb je niet meer nodig dan boter, verse tijm, rozemarijn, olijven en natuurlijk knoflook. Knoflookboter maken, over het brood smeren en in de oven en de borrel kan beginnen!
Oventijd: 30 min + 15 min + 5 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |