Knolselderijsoep
Het is weer herfst en dat betekent dat het ook weer tijd is voor de knolselderij. Knolselderij is heerlijk zacht maar tegelijkertijd ook lekker stevig en aards. Een super groente dus om een heerlijke soep mee te maken. Voeg vlak voor het serveren van de soep wat amandelen en plakjes champignons toe. Breng op smaak met een klein beetje peper en zout en je hebt een heerlijke soep. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |