Kokostaart met frambozen
Deze kokostaart met frambozen taart is heerlijk fris met stukjes geraspte kokos en een krokante laag crumble. Andere ingrediënten zijn boter, suiker, een paar druppels vanille extract, eieren, melk en zelfrijzend bakmeel. Vergeet de springvorm niet in te vetten met een beetje boter. Eetsmakelijk! Let op: 45 voorbereidingstijd en 70 minuten oventijd.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |