Kouign amann

Kouign amann


Kouign amann is super knapperig en gekarameliseerd van buiten en zacht en boterig van binnen. De naam kouign amann stamt af van de Bretonse woorden voor cake (kouign) en boter (amann). Het gebak bestaat uit brooddeeg dat als bladerdeeg wordt getoerd, met heel veel boter en suiker. Niet heel gezond..., maar wel onwijs lekker. Eetsmakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • L.bakkernes
  • Melissa Schurer
  • Isa Lenders
  • Louise Van Der Kelen
Foody Redactie
 7
Foody redactieFoody redactie
Muffins met citroen en bramen
 9
Foody redactieFoody redactie
Macarons with a touch of gold
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.