Krabkoekjes met mais en korianderdip
Krabkoekjes zijn veel eenvoudiger te maken dan je waarschijnlijk dacht. Het maken er van is vooral veel snijwerk en een keuekmachine is eigenlijk onmisbaar bij het maken van het vismengsel. De koekjes frituur je in ongeveer twee minuten per stuk gaar. Serveer de krabkoekjes met de dip van rijstazijn, chilisaus, rode peper en korianderblad. Lekker als snack of als onderdeel van gerecht.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |