Krokante Mueslirepen

Foody Redactie


Gezonde, lekkere tussendoortjes. Daar kun je nooit genoeg recepten van hebben toch? Je wilt toch wel eens wat anders dan een stuk fruit of een handje noten. Maak dan voor de afwisseling eens deze lekkere, krokante mueslirepen met havervlokken, dadels, rozijnen en ongebrande noten. Deze repen zijn echt super lekker, makkelijk om te maken en heel goed te bewaren. Wil je er in een keer veel maken? Vries de repen dan lekker in. Haal ze 's morgens uit de vriezer en je hebt voor later in de ochtend/middag een heerlijk tussendoortje. Ideaal toch?

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Marijke Van de Mortel van der Luijt
  • Joycemeijer1977
  • Marije Vugteveen
  • Alissa Koopmans
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.