Kruidige appeltaart met gezouten karamel

Ingrediënten
- 1 pak mix voor Appeltaart
- 125 gr ongezouten roomboter, kamertemperatuur
- 3 eieren
- 1 kg appels Elstar of Jonagolds
- 2 tl speculaaskruiden
- 50 gr rozijnen geweld
- 200 gr kristalsuiker
- 100 gr ongezouten roomboter op kamertemperatuur
- 120 ml slagroom
- 1 tl zout
In de herfst gaat er niets boven de heerlijke geur van versgebakken appeltaart met een snufje kaneel. Zo fijn! Om het je gemakkelijk te maken, maak je deze taart niet helemaal from scratch, maar met behulp van een appeltaart mix. Niets mis mee zo af en toe toch? Maak deze appeltaart extra herfstig en een beetje guilty met een topping van gezouten karamel. Yum!
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 50-55 min


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |