Kwee Mangkok - Gestoomde cakejes

Snelle basis groentesoep


Kwee Mangok oftwel gestoomde cakejes is een zoete, Indische snack gemaakt van rijstmeel en kokosmelk. In Indonesie worden de cakejes vaak gegeten als dessert na het eten van pittige gerechten. Maar de cakejes zijn natuurlijk ook heerlijk als tussendoortje bij een kop koffie/thee. Bestrooi de cakejes voor het serveren met lekker wat geraspte kokos. Enjoy.
Tip: Je hebt een stoompan nodig.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Yolanda Wensink
  • Priscilla Biesbrouck
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.