Labne met granaatappel en sumak

Ingrediënten
- 0,5 ltr Turkse yoghurt
- 2 el granaatappelpitjes
- 1 tl sumak
- snuf zout
Labne is een frisse, hartige yoghurtdip, op smaak gebracht met Arabische kruiden. In Libanon is Labne een erg populair bijgerecht en het wordt dan ook vaak gegeten met Arabisch flatbread. Het fijne is ook dat het erg gemakkelijk is om te maken. Laat de Turkse yoghurt minimaal 4 uur uitlekken en voeg naar smaak kruiden toe. Deze variant is op smaak gebracht met granaatappel en sumak. Maak de labne af met een lekkere drizzle olijfolie en serveer met wat platbrood. Enjoy!


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |