Lamsbout met rozemarijn en knoflook

Lamsbout met rozemarijn en knoflook


Wil je iets bijzonders op tafel zetten deze Pasen? Dan mag deze rosé gegaarde Lozère lamsbout met rozemarijn en knoflook zeker niet ontbreken op de paastafel. Het gerecht heeft wat voorbereidingstijd nodig, want de avond ervoor dien je de lamsbout al te marineren met knoflook, rozemarijn en een kruidenmengsel, maar echt, het is het zo waard! Geniet ervan! 

6 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Suzanne van den Berg
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.