Lamskoteletjes met venkelpuree
Ingrediënten
- 8 kleine of 4 grote lamskoteletten ca 600 gr
- 1 venkelknol
- 500 gr aardappelen
- 2 eetl honing
- 1 eetl tijm
- 1 eetl boter
- 4 teentjes knoflook
- Scheutje olijfolie
- Snufje nootmuskaat
- Scheutje melk
- 8 bospeentjes
- 1 theel ketoembar
- Olijfolie
- Zout
- Peper
4 personen
Ben je nog op zoek naar een lekker hoofdgerecht voor tijdens Pasen? Stop dan nu met zoeken! Met dit recept maak je namelijk een compleet hoofdgerecht. Heerlijke lamskoteletjes met een puree van venkel en lekkere worteltjes uit de oven. Je staat er eventjes voor in de keuken, maar dan heb je ook wel wat! Eet smakelijk!


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tanqueray Amber Spiced cocktail |
![]() |
Rosé o'clock: life is too sho... |
![]() |
Headlines - met BACARDÍ Spiced |