Lamsrack met bulgur

Lamsrack bereiden lijkt moeilijker dan het is. Braad het aan in een koekenpan, afhankelijk van het formaat kun je het in de oven laten doorgaren. Bulgur is een broertje van de bekendere couscous. Bulgur is iets grover van structuur, maar de bereiding is hetzelfde. Serveer het lamsvlees en de bulgur met gegrilde groente.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |