Lasagne met pittig gehakt

Snelle basis groentesoep


Deze lekkere lasagne heeft extra veel pit door de rode peper in het gehakt. De laagjes ricotta geven de lasagne de heerlijke romigheid die een ovenschotel zo heerlijk maakt. Zorg er voor dat de bovenste laag van je lasagne saus of ricotta is, lasagnebladen worden namelijk keihard als ze niet in de saus zitten. Natuurlijk niet vergeten de pasta royaal te bestrooien met geraspte kaas voor een lekker knapperig korstje.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Jst De Keijzer
  • Annerieke Westland
  • Silke Numan
  • Anne de Jong
  • Tania van Huik
  • Wilma Millenaar
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.