Lasagne met zoete aardappel en courgette

Lasagne met zoete aardappel en courgette


Dit heerlijke lasagne gerecht met zoete aardappel en courgette, is ontstaan door restjes. Het blijkt maar weer dat daardoor soms de lekkerste gerechten op tafel komen. Want deze lasagne is namelijk perfect. Door de specerijen krijgt de lasagne een beetje pit, wat goed combineert met het zoete van de aardappel. Mocht je niet van lamsgehakt houden, kun je dit vervangen door rundergehakt of je laat het gehakt er helemaal uit. Dan heb je een heerlijke vegetarische lasagne.

Voorbereidingstijd: 30 min | Bereiding: 20 min | Oventijd: 25 min 

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Silvia Weusten
  • Marit van Boldrik
  • Kathleen Heyns
  • Dorien Koster
  • Marjanne van Loon
Foody Redactie
 45
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 90
Foody redactieFoody redactie
Fast & Fresh: Courgette lasagne
 91
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.