Lekker vers bananenbrood met kaneel
Van overrijpe bananen kun je het best zo snel mogelijkeen bananenbrood maken. En met overrijp bedoel ik echt overrijp: een banaan met zo’n bijna zwarte schil die er eigenlijk heel onaantrekkelijk uitziet. Dat zijn de beste! Met bananenbrood kun je alle kanten op. Van lekkere zoete cake tot healthy snack. Hier 3 variaties voor bananenbrood: van heel gezond tot ultieme alle-remmen-los-cake. Vraag me trouwens niet waarom het brood heet in plaats van cake, want het ziet er niet alleen uit als een cake, het heeft ook nog eens dezelfde structuur. Lekker is het in ieder geval wel.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |