Lekker vers bananenbrood met kaneel

Ingrediënten
Van overrijpe bananen kun je het best zo snel mogelijkeen bananenbrood maken. En met overrijp bedoel ik echt overrijp: een banaan met zo’n bijna zwarte schil die er eigenlijk heel onaantrekkelijk uitziet. Dat zijn de beste! Met bananenbrood kun je alle kanten op. Van lekkere zoete cake tot healthy snack. Hier 3 variaties voor bananenbrood: van heel gezond tot ultieme alle-remmen-los-cake. Vraag me trouwens niet waarom het brood heet in plaats van cake, want het ziet er niet alleen uit als een cake, het heeft ook nog eens dezelfde structuur. Lekker is het in ieder geval wel.


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |
![]() |
Salade met bulgur, garnalen en... |