Lemon posset met rabarber

Lemon posset met rabarber


Lemon posset is een heerlijk fris, romige pudding gemaakt met slagroom en citroen als twee hoofdingrediënten. Helemaal niet moeilijk om te maken en perfect om te serveren als dessert of als onderdeel van een high tea. Garneer voor het serveren met een lepeltje rabarber compote en wellicht wat geroosterd amandelschaafsel. Ook leuk is het om deze lemon posset in mini glaasjes te serveren als start van je paasbrunch. Yum! 
Voorbereidingstijd: 15 min | Koeltijd: minimaal 6 uur 

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.