Lente stamppotje met raapstelen en radijs
Raapstelen zijn het jonge loof van meiknollen. Als je deze in de winkel ziet liggen dan weet je het pas echt: de lente is weer begonnen! Raapstelen hebben een licht pittige smaak die rauw of geroerbakt het beste tot zijn recht komt. Dit lentestamppotje met rauwe raapstelen, radijs, mosterd en veldsla is heerlijk licht maar toch ontzettend stoer. Echt ideaal voor de lente.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |