Limoen-basilicum ijs
Op een warme dag is een bolletje ijs perfect om mee af te koelen. En wist je dat je roomijs ook vrij simpel zelf met óf zonder ijsmachine kunt maken? Zo ook dit limoen basilicum ijs. Heerlijk romig, maar toch luchtig ijs met de subtiele en frisse smaken van de limoen en basilicum. Zeker het proberen waard!
Voorbereidingstijd: 30 min | Koelen: 30 min | IJsmachine: 45 min of 1 nacht in de vriezer
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |