Limoen Meringue Taart
De limoen meringue taart is vrij simpel om te bereiden, ook smaakt hij toch heel anders dan een citroen meringue taart. De taart wordt origineel gemaakt van gecondenseerde melk, slagroom en limoen. In dit recept gebruiken we de overgebleven eiwitten in plaats van de slagroom, hiermee maken we lekkere meringue's. De taart is lekker fris en zoet tegelijk en het eiwitschuim maakt het geheel helemaal af.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |