Kerst is toch wel de mooiste tijd van het jaar. Vooral de voorpret in de keuken is het allerleukst. Wat te koken? Een hele gevulde kalkoen, een stoofpotje met...
Maak een cadeautje van je kerst hoofdgerecht
Maak het kerstdiner extra feestelijk door van je hoofdgerecht een cadeautje te maken. Een soort beef wellington, maar dan nét even iets feestelijker. Een heerlijk stuk ossenhaas in combinatie met cantharellen, fijngehakte rozemarijn en spinazie, verpakt in de vorm van een cadeautje. Wedden dat je gasten het fantastisch vinden om dit geserveerd te krijgen?
Bereidingstijd: 30 min | Oventijd: 35 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |