Maak een cadeautje van je kerst hoofdgerecht

Tip: maak een cadeautje van je kerst hoofdgerecht


Maak het kerstdiner extra feestelijk door van je hoofdgerecht een cadeautje te maken. Een soort beef wellington, maar dan nét even iets feestelijker. Een heerlijk stuk ossenhaas in combinatie met cantharellen, fijngehakte rozemarijn en spinazie, verpakt in de vorm van een cadeautje. Wedden dat je gasten het fantastisch vinden om dit geserveerd te krijgen? 

Bereidingstijd: 30 min | Oventijd: 35 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
Zo kom je stressvrij de kerst door + Win
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Zo kom je stressvrij de kerst door

Kerst is toch wel de mooiste tijd van het jaar. Vooral de voorpret in de keuken is het allerleukst. Wat te koken? Een hele gevulde kalkoen, een stoofpotje met...

Lees meer
Muffins met citroen en bramen
Foody redactieFoody redactie
Albert Heijn kerstspecials

Kerst is toch wel de mooiste tijd van het jaar. De gezelligheid, de sfeer, het eten.. Alles aan Kerst is leuk! Naast alle lekkere hapjes is er natuurlijk ook...

Lees meer
Pronkstuk van de kersttafel: Côte de Boeuf
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.