Maanzaadcake met citroenglazuur

Maanzaadcake met citroenglazuur


Ik heb nog zoveel potjes en kruiden waar ik nog wat mee wil koken. En daar stonden de maanzaadjes mij aan te staren..., toen had ik het: ik ga maanzaadcake bakken! Super lekker en al helemaal met het frisse laagje citroenglazuur. En aangezien ik een taartpuntje veel feestelijker vind om te eten dan een een plakje cake, maakte ik ‘m in een springvorm. Een heerlijke verwennerij voor bij een kopje thee. Deze taart, uhhh cake, is ook nog eens super simpel om te maken. Aan de slag dus! Enjoy.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Lilian Derksen
  • Lotte Bögels
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.