Madeleines

Muffins met citroen en bramen


Een Madeleine is een kleine schelpvormige cakeje afkomstig uit Frankrijk. Toen ik zo'n mooie Madeleine bakvorm zag liggen, moets ik die natuurlijk hebben! Recept opzoeken in de Franse patisserie bijbel en hup aan de slag. Deze Madeleine's zijn super makkelijk om te maken en ze hoeven ook maar heel kort in de oven. Helaas moet je toch nog even geduld hebben... het  beslag moet namelijk eerst zo'n 2 uur koelen alvorens je verder kan. Maar het is zeker de moeite waard! Bon appetit!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Alleblasmaaike
  • Suzanne van den Berg
  • Lindy Kevenaar
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.