Makkelijke rabarber tiramisu
Dit dessert is heerlijk fris en zoet. Deze rabarber tiramisu met laagjes lange vingers, romige kwark en gekarameliseerde rabarber is een echte lentetopper. Door de pistachenootjes is het toetjes extra lekker knapperig. Het groen van de nootjes kleurt ook nog een prachtig bij de rood-roze rabarber en het witte mascarpone mengsel.
Let op: de tiramisu moet minimaal 1.5 uur opstijven in de koelkast
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |