Mango mousse met pistache
Deze mango mousse is onwijs makkelijk te maken en door de slagroom heerlijk romig. Een frisse combinatie van mango, limoen en slagroom maken dit dessert helemaal compleet. Voeg als topping wat verkruimelde pistache nootjes toe. Probeer hier maar is van af te blijven!
Let op: de mango mousse heeft minimaal 3 tot 4 uur nodig om op te stijven.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |