Matcha yoghurt met rabarber-bramen puree

Foody Redactie


Rabarber is lekker veelzijdig en ik doe er echt van alles mee. Dit smakelijke rabarberprutje met bosbessen is heel lekker op brood of op een taart. Dit keer heb ik 'm gewoon door de yoghurt gedaan. Als toetje wordt het extra lekker door er een beetje matchapoeder aan toe te voegen. Matchapoeder is gedroogde en gemalen japanse groen thee met een heerlijke smaak. Als je hier niet zo fan van bent of je hebt het niet in huis kun je het natuurlijk ook gewoon weg laten.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.