Mediterraans visstoofpotje met zalm en garnalen

Deze Mediterraanse visstoofpot van zalm, garnalen, heilbot, mosselen en gamba's is echt een topper! Ontzettend gemakkelijk om te maken en lekker licht. Heerlijk om te serveren met brood om lekker te dippen in de tomatensaus. Maar het smaakt net zo lekker met pasta of rijst. Genieten!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |