Melanzane Parmigiana

Melanzane Parmigiana


Melanzane Parmigiana betekent aubergine met Parmezaanse kaas. Gebruik voor dit gerecht de lekkerste tomaten, aubergine en Parmezaanse kaas en dit gerecht wordt echt superlekker! Je kunt dit eigenlijk het beste een dag van tevoren al bereiden, want de volgende dag is dit gerecht nóg lekkerder. Eet het lekker met gegrilde filetlapjes of gewoon met een lekker stuk vers brood. De saus is namelijk uitermate geschikt om lekker in te dopen. Buon appetito!

Bereidingstijd: 1 uur, Wachttijd: 100 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Julia Flamand
  • Sabine Poland
Melanzane alla Parmigiana
 35
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Snelle basis groentesoep
 12
Foody redactieFoody redactie
On a budget: Single Melanzane
 8
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.