Merguez & Sla

Zelfs in de winter is het heerlijk om af en toe lekker een salade te eten. Voorwaarde is dan wel dat er een warm element aan de salade is toegevoegd. Deze salade met Merguez worstjes is hier nu een goed voorbeeld van. Super gemakkelijk om te maken, maar daarom zeker niet minder lekker. Maak af met een eenvoudige dressing van olijfolie en balsamico, serveer met ingemaakte komkommer en pitabroodjes en smullen maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion Kitchen
![]() |
Aziatische sla met gamba’s |
![]() |
Sla met rivierkreeftjes |
![]() |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |