Meringue

Muffins met citroen en bramen


Meringue is een zoet Italiaans lekkernij welke bestaat uit stijfgeklopt eiwit en suiker als belangrijkste ingrediënten. Als je de meringues een smaakje wilt geven kun je er bijvoorbeeld wat cacaopoeder, gemalen nootjes, specerijen, extracten of gevriesdroogde vruchten aan toe voegen alvorens ze in de oven gaan. De meringues zijn luchtig, droog en lekker knapperig van buiten. Je kunt de meringues natuurlijk gewoon zo opeten, maar je kunt ze ook verwerken in desserts zoals bijvoorbeeld in een eton mess, yum! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Christianne van Kessel
  • Dick Booij
  • Marijke Kijl
  • Ilse.numi
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.