Meringue met cacaonibs en hazelnoten

Foody Redactie


Meringue is een van de makkelijkste én daarnaast ook nog eens een van de lekkerste desserts om te maken. Je moet het alleen wel even de tijd gunnen. Door de noten en de toegevoegde cacaonibs in de vulling is het een zwaardere versie dan een ‘gewone’ meringue. Dat betekent ook dat je hem iets meer tijd moet geven om te garen. Decoreerd de meringue vlak voor het serveren met wat slagroom, gehakte hazelnoten en eventueel nog wat chocolade en smullen maar. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Wouw52
  • Madieke van der Zee
  • Wouter De Kamp
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.