Mexicaanse nachodip

Ingrediënten
- 300 gr roomkaas
- 8 el mayonaise
- 1 ui
- 150 ml tacosaus
- 3 tomaten
- halve gele paprika
- halve rode paprika
- 4 stengels lente ui
Vanaf het moment dat je deze Mexicaanse nachodip op tafel zet is het gegarandeerd een hit. Fijn is ook dat je deze nachodip met onder andere tomaten, paprika, lente ui en tacosaus, gemakkelijk van te voren kunt bereiden. Zet hem in de koelkast en zet op tafel wanneer nodig. Ideaal! En lekker! Zorg voor voldoende nacho's en smullen maar.


Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...
Volg Brenda Kookt!
![]() |
Taquitos met zoete aardappel |
![]() |
BBQ Rub - zoete kruidenmix / b... |
![]() |
Bananenbrood muffins met pinda... |