Mexicaanse ovenschotel met zoete aardappel
Deze vegetarische Mexicaanse ovenschotel met tomatensaus, zoete aardappel, worteltjes, maïs, ui en tortilla chips is heerlijk, en ook nog eens super gemakkelijk om klaar te maken. Het fijne is ook dat je lekker kunt afwisselen met de groente die je erin verwerkt. Vervang bijvoorbeeld de zoete aardappel eens door pompoen of laat de wortel achterwege en bak wat paprika mee. Serveer de ovenschotel lekker met verse koriander, zelfgemaakte guacamole, crème fraîche, groene salade en rijst. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |