Mexicaanse ovenschotel met zoete aardappel

Ingrediënten
2 personen
Deze vegetarische Mexicaanse ovenschotel met tomatensaus, zoete aardappel, worteltjes, maïs, ui en tortilla chips is heerlijk, en ook nog eens super gemakkelijk om klaar te maken. Het fijne is ook dat je lekker kunt afwisselen met de groente die je erin verwerkt. Vervang bijvoorbeeld de zoete aardappel eens door pompoen of laat de wortel achterwege en bak wat paprika mee. Serveer de ovenschotel lekker met verse koriander, zelfgemaakte guacamole, crème fraîche, groene salade en rijst. Eet smakelijk!


Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor Lekkers
![]() |
Zoete aardappelsoep met kokosmelk |
![]() |
Hartige pannenkoek met pompoen... |
![]() |
Rode kool salade met grapefrui... |