Mexicaanse ovenschotel met zoete aardappel

Mexicaanse ovenschotel met zoete aardappel


Deze vegetarische Mexicaanse ovenschotel met tomatensaus, zoete aardappel, worteltjes, maïs, ui en tortilla chips is heerlijk, en ook nog eens super gemakkelijk om klaar te maken. Het fijne is ook dat je lekker kunt afwisselen met de groente die je erin verwerkt. Vervang bijvoorbeeld de zoete aardappel eens door pompoen of laat de wortel achterwege en bak wat paprika mee. Serveer de ovenschotel lekker met verse koriander, zelfgemaakte guacamole, crème fraîche, groene salade en rijst. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Renate Rozendaal
  • Anne Klaver
  • Kim Van Der Linden
  • Melissa Schurer
  • Eloise Verheij
  • Sabine Wijngaarden Smet
  • Malu Derhaag-Ogg
  • Simone Heemskerk
  • Angelique Gruters
  • Annerieke Westland
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.