Mihoen met paksoi, broccoli, zalm en zoete ketjap

Foody Redactie


Met dit recept maak je een heerlijk gerechtje van paksoi, broccoli en zalm. Voeg hier nog wat zoete ketjap, gebakken uitjes en mihoen aan toe en je hebt een heel erg lekker avondmaaltje. Ideaal voor een doordeweekse avond als je uit je werk komt en weinig zin meer hebt om te koken, want met dit gerechtje ben je in 20 minuutjes al klaar. Eet smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Evelien-vdbroek
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.