Milanese Ossobuco

Milanese Ossobuco


Misschien gaat er geen belletje rinkelen bij het woord 'Ossobuco'. Ossobuco is een gerecht met gestoofde kalfsschenkels, maar in dit recept worden er runderschenkels gebruikt. Het recept is voldoende voor 2 tot 3 mensen en is het lekkerst uit de slowcooker. Maak het af met gremolata en een beetje risotto. Eetsmakelijk! Let op: Het vlees moet ongeveer 6 uur garen in de slowcooker. 

Ingrediënten

3 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sjors van Tongeren
  • Rjvkuijz
  • Karinwitteveen
  • TommyE
  • Alleblasmaaike
  • Luc Tros
  • Angelique Hagoort-Sweere
  • Dirkje Uiterwijk
  • Katja Cocco
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.