Milanese Ossobuco
Misschien gaat er geen belletje rinkelen bij het woord 'Ossobuco'. Ossobuco is een gerecht met gestoofde kalfsschenkels, maar in dit recept worden er runderschenkels gebruikt. Het recept is voldoende voor 2 tot 3 mensen en is het lekkerst uit de slowcooker. Maak het af met gremolata en een beetje risotto. Eetsmakelijk! Let op: Het vlees moet ongeveer 6 uur garen in de slowcooker.
Ingrediënten
- 1 blokje runderbouillon
- Italiaanse kruiden
- Peper
- Zout
- Azijn
- Olijfolie
- 3 eetlepels verse peterselie
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |