Millefeuille met blauwe bessen en anijs

Stiekem is dit gewoon een dubbele tompouce, maar dan wel een onwijs lekkere! De combinatie van blauwe bessen en anijs maakt deze millefeuille ook nog eens extra bijzonder. Zeker weten dat je na deze millefeuille met blauwe bessen en anijs geproefd te hebben, geen andere tompouce meer wilt. Smullen! Wachttijd: 20 min | Oventijd: ca. 30 min | Afmaken: 15 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |