Millefeuille met blauwe bessen en anijs

Millefeuille met blauwe bessen en anijs – recept


Stiekem is dit gewoon een dubbele tompouce, maar dan wel een onwijs lekkere! De combinatie van blauwe bessen en anijs maakt deze millefeuille ook nog eens extra bijzonder. Zeker weten dat je na deze millefeuille met blauwe bessen en anijs geproefd te hebben, geen andere tompouce meer wilt. Smullen! Wachttijd: 20 min | Oventijd: ca. 30 min | Afmaken: 15 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.