Mini banketletter met dadelspijs
Deze mini banketletter met dadelspijs is een stuk gezonder, dus je kunt 'm met een gerust hart op tafel zetten. Aan deze variant wordt namelijk geen suiker toegevoegd aan de spijs, maar wordt deze gezoet met dadels. En zo krijg je dadelspijs. Superlekker en ook nog verantwoord. Perfecte traktatie dus. Tip: de ontpitte dadels moeten vooraf zo'n twee uur weken.
Voorbereidingstijd: 15 min | Weken: 2 uur | Opstijven: 60 min | Oventijd: 15-20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |