Mini banketletter met dadelspijs

Mini banketletter met dadelspijs


Deze mini banketletter met dadelspijs is een stuk gezonder, dus je kunt 'm met een gerust hart op tafel zetten. Aan deze variant wordt namelijk geen suiker toegevoegd aan de spijs, maar wordt deze gezoet met dadels. En zo krijg je dadelspijs. Superlekker en ook nog verantwoord. Perfecte traktatie dus. Tip: de ontpitte dadels moeten vooraf zo'n twee uur weken. 
Voorbereidingstijd: 15 min | Weken: 2 uur | Opstijven: 60 min | Oventijd: 15-20 min 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.