Mini banketstaafjes met strooigoed
De Sint is weer in het land dus er kan weer volop worden gesmuld van al het heerlijke snoepgoed. Een chocoladeletter, of twee, gaat er wel in en wat te denken van al die soorten pepernoten! Zo lang het duurt is het volop genieten. Naast de chocoladeletters en kruidnoten, mag de banketstaaf niet ontbreken. Deze mini banketstaafjes gevuld met sinaasappelamandelspijs en een likje honing met strooigoed on top, zijn een perfect hapje om te serveren op Pakjesavond. Of gewoon nu al, om alvast in de stemming te komen.
Voorbereidingstijd: 35 min | Wachttijd: 30 min | Oventijd: 15-20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |