Mini kokos-cheesecake met mango

Mini kokos-cheesecake met mango


Op zoek naar een knaller van een dessert, maar geen zin om daarvoor uren in de keuken te moeten staan? Deze mini kokos-cheescake met mango is dan echt een aanrader. Weinig moeite, groots effect. Dit is precies zo’n receptje. De zachte smaak van kokos met het friszure van de roomkaas en de mango is heerlijk tropisch. Je hebt niet veel nodig, hoeft weinig te doen, kunt het van tevoren klaarmaken en het is ook nog eens tongstrelend lekker. Beter kan niet toch? Enjoy! 

Let op: dit nagerechtje moet 3 uur opstijven. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Marit van Boldrik
  • Marjolein van Dop
  • Louise Van Der Kelen
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.