Mini lemon meringue pies

Muffins met citroen en bramen


Laatst had ik lemon meringue taart en lemon meringue cupcakes gemaakt. Ik had nog wat lemon curd en Italiaanse meringue over toen ik op een, al zeg ik het zelf, geniaal idee kwam. Ik had nog wat bladerdeeg in de vriezer, waar ik bakjes van maakte. Vullen met lemon curd, toefje meringue erop, brandertje erover en it’s all done! De prachtige mini meringue pies waren geboren. Super simpel en echt heerlijk! Leuk als traktatie of bij een high-tea. Maar natuurlijk ook gewoon heerlijk om er tussendoor van te snoepen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.