Mini tompoezen
Bij een tompoes moet ik altijd denken aan speciale gelegenheden. Denk aan oranje geglazuurde tompoezen bij Koninginnedag of bij het EK/WK. Ze zijn echt heerlijk, maar worden op de een of andere manier toch niet zo vaak gegeten. Daar breng ik verandering is. Heerlijke mini tompoezen, zomaar of voor bij een high-tea bijvoorbeeld. Deze mini tompoezen met krokant bladerdeeg en banketbakkersroom zijn echt te lekker! Ook nog eens niet zo moeilijk om zelf te maken. Aan de slag dus!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |