Mississippi Zandtaart

Ingrediënten
- 150 gram pure chocolade
- 4 el cacaopoeder
- 180 gram boter
- 375 gram bruine suiker (donkere)
- 4 dl slagroom (+ 3 el suiker)
- 4 eieren
- 250 gram bloem
- 2,5 el cacaopoeder
- 165 gram boter
- 2,5 el suiker
- 2-3 el koud water
Ahh ik houd echt van chocolade! Chocoladetaart, chocoladecake, chocoladepudding, yummy! Deze Mississippi zandtaart taart is ook een echte chocolade bom. Een krokante chocolade koekbodem en smeuïge chocoladevulling bedekt met een frisse laag slagroom, die op zijn beurt weer gegarneerd is met chocoladekrullen. Heerlijk! Maar ook heel machtig, kleine stukjes snijden dus!


Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...
Volg Laura's Bakery
![]() |
Havermout ontbijttaart |
![]() |
Appel-havermoutkoekjes |
![]() |
Speculaas havermoutpap |