Mokka-botercrème

Mokka-botercrème


Deze zelfgemaakte mokka-crème is perfect voor een mokkataart, een hazelnootschuimtaart, om bokkenpootjes mee te vullen, om cupcakes mee op te spuiten en ga zo maar door. Door het zelfgemaakte mokka-extract krijgt de botercrème een heerlijke mokkasmaak. De crème is op basis van banketbakkersroom en dat maakt hem minder zwaar en vet dan andere botercrèmes.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Cobi.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.