Moskovische tulband

Foody Redactie


Een tulband is bijna niet meer weg te denken tijdens de kerstdagen. En deze Moskovische tulband, naar recept van Johannes van Dam, is écht het proberen waard. Niet heel moeilijk om te maken, als je je maar goed aan het recept houdt. Resultaat? Een heerlijk zachte tulband die bijna uit elkaar valt. Bestuif de tulband voor het serveren met wat poedersuiker. Genieten! Bereidingstijd: 20 min | Oventijd: 25-35 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.