Mozzarella in carrozza

Foody Redactie


Wil je een makkelijke, snelle én lekkere lunch op tafel zetten? Dan zit je met de Mozzarella in carrozza zeker goed. Mozzarella in carrozza wordt gemaakt van mozzarella en brood. Het heeft iets weg van een tosti, maar de sneetjes brood worden voor het bakken gedipt in losgeklopt ei. Met slechts een paar eenvoudige ingrediënten maak je deze heerlijke Italiaanse sandwich. Ook goed te combineren met wat extra rucola tussen het brood, kruiden of met reepjes geroosterde paprika. Smullen! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Arnella Miedema
  • Rico Vlist
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.