New York Cheesecake
Cheesecake is echt zo lekker. Ik ken niemand die het niet lust eigenlijk. Wat al een tijdje op mijn wishlist stond, was het maken van een New Yorkse gebakken cheesecake: dus niet eentje die je alleen maar in de koelkast laat opstijven, maar eentje die ook nog een tijdje in de oven is geweest. Hierdoor wordt de cheesecake lekker stevig. Echt grandioos is dit! Trouwens, laat je niet uit het veld slaan door de idioot lange bereidingstijd: wachten, wachten, wachten; dat is het sleutelwoord.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |