New York Pretzels
Pretzels zijn zachte broodjes gemaakt van wit brooddeeg in de vorm van een krakeling. Je hebt zoete Pretzels en Prezets dogs met een worstje erin, maar met dit recept maak je de originele Pretzels met zout kristallen, lekker salty. Een heerlijke snack voor tussendoor. Het ziet er ingewikkeld uit, maar ze zijn heel gemakkelijk te maken. Geniet ervan!
Je bent er een half uurtje mee bezig, maar het deeg moet wel 4 uur en 20 minuten rijzen en de pretzels moeten nog een kwartiertje in de oven.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |