No bake Limoncello Cheesecake

Ingrediënten
- 175 gr Cantuccini koekjes
- 100 gr boter
- 3 pakjes MonChou á 100 gr
- 100 gr suiker
- 4 el Limoncello
- 1 citroen rasp
- 1 beker slagroom á 125 ml
- 50 gr suiker
- 1 zakje klopfix
- 3 pakjes MonChou á 100 gr
- 1 beker slagroom á 125 ml
- 50 gr suiker
- 100 gr suiker
- 150 gr pure chocolade
- 4 el Limonciòccolat
- 1 zakje klopfix
Denk je aan Italië, dan denk je Limoncello. Maar ook Cantuccini, dé Italiaanse koekjes en de perfecte bodem voor deze no bake Limoncello Cheesecake. En op deze lekkere bodem van Cantuccini, komen de Limoncello laag én de chocolade Limoncello laag. Hoe lekker klinkt dat?! Een heerlijk fris (maar machtig!) dessert voor na de Italiaanse maaltijd. Enjoy!
Voorbereidingstijd: 45 min | Koeltijd: minimaal 4 uur


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |