Notendukkah met komijn
In weze kun je van alles in dukkah gooien. Dukkah is een heerlijke Oosters getint smaakvol mengesel. Je kunt het gebruiken als dip. Lekker brood met olijfolie en dan even dippen in een bakje dukkah. Of over een salade is het lekker, bij een goed stuk vlees en ga zo nog maar even door. Eenmaal gemaakt blijft het een paar weken goed in een luchtdichte trommel.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |