Olijvenbrood met zongedroogde tomaatjes en Parmezaan

Olijvenbrood met zongedroogde tomaatjes en Parmezaan


Olijven, je moet er echt van houden. Perfect als tapenade op brood, of als hapje bij de borrel. Yum!! En in dit brood zijn de olijven samen met de zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas een hele lekkere combi, de perfecte Italiaanse snack. Het brood is lekker om te eten bij een borrel of bij een salade met een beetje knoflook- of zeezoutboter erop. Geniet ervan.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.